Čime se bavi MO-LINE Mostar?

img

Firma Mo-Line Mostar, posluje od 2006. godine, u Mostaru. Inovacijama i ozbiljnim pristupom radu, firma Mo-line brzo nalazi svoje mjesto na području Bosne i Hercegovine, pa i šire, i nudi kvalitetan izbor: sobnih/unutrašnjih vrata, sigurnosnih vrata, laminata, masiv parketa, gotovih troslojnih i dvoslojnih parketa, velikog izbora rasvjete i tepiha.

Naš salon se nalazi na adresi Bišće polje b.b. u Mostaru, u južnom dijelu grada, tačnije u industrijskoj zoni. Oko nas se nalaze velike trgovačke kuće JYSK, BINGO (prijašnji INTEREX) itd.

Salon se prostire na 400 m2, prodajnog i isto toliko skladišnog prostora. Salon je urađen po evropskim standardima gdje su proizvodi pregledni, i lako možete dobiti dojam proizvoda u Vašem domu. Tu će Vas dočekati ljubazno osoblje firme Mo-Line, koji svojim znanjem mogu Vama pomoći prilikom odabira, i dati Vam savjet da svoj dom uradite u skladu sa svim današnjim trendovima.

Cilj firme Mo-Line je da kroz kvalitetnu uslugu, pomoć kupcu prilikom odabira, prezentacijom i upoznavanja kupca sa samim proizvodom, stručnim savjetima i jednostavnim rješenjima, brzom isporukom, kao i ozbiljnim pristupom, opravdamo ukazano povjerenje i damo našim kupcima razlog, zašto su baš odabrali nas.

Tokom proteklih godina stekli smo povjerenje najvećih domaćih i evropskih proizvođača, i od njih dobili licence za zastupanje njihovih proizvoda na našem tržištu. Kao veliki evrposki brend, izdvojit ćemo firmu TARKETT SEE, za koju smo dobili zastupništvo za sve njihove proizvode. Od domaćih firmi proizvođača izdvajamo AM-MEĐUGORJE, kao jednog od najvećih proizvođača sobnih vrata u regionu, DRVOPRODEX, proizvođača masivnih podova i klasičnih parketa, od kojih smo isto tako dobili oficijelno zastupništvo i na kraju LAMPER d.o.o. kao glavni saradnik i ključni partner u dosadašnjem, a i budućem poslovanju.

GALERIJA SLIKA